1. Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Löydät tältä sivulta vastaukset useimpiin Specsavers Clinical Conferencea koskeviin kysymyksiin. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Clinical Conference  2018 on päättynyt. Jättämällä yhteystietosi kotisivuillemme pidämme sinut ajan tasalla seuraavasta Clinical Conferencesta.

1. Miksi Specsavers järjestää Clinical Conferencen?
Specsaversin visiona on laajentaa alan toimijoiden asiantuntemusta sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella. Näönhuollon ammattilaiset voivat seurata Specsavers Clinical Conferencessa alan päätoimijoiden esityksiä ja lisätä tietämystään. Lisäksi he voivat verkostoitua keskenään sekä tavata maahantuojia ja tavaran toimittajia. Menestyksekästä konferenssikonseptia on toteutettu Englannissa yli 20 vuoden ajan, ja Pohjois-Euroopassa konferenssi järjestetään nyt seitsemättä vuotta peräkkäin.

2. Kenelle Specsavers Clinical Conference on suunnattu?
Specsavers Clinical Conference on erityisesti suunnattu näönhuollon ammattilaisille. Ohjelmat on tarkoitettu varsinkin optometristeille, optikoille, piilolinssiasiantuntijoille, Optical Dispensereille ja optometrian opiskelijoille, mutta toivotamme tervetulleeksi myös silmälääkärit.

3. Ketkä luennoivat Clinical Conferencessa?
Specsavers Clinical Conferencessa esiintyy kansallisesti tunnettuja sekä kansainvälisiä puhujia, jotka edustavat näönhuollon toimialaa. Löydät konferenssiohjelman viimeisimmän version tältä sivulta.

4. Milloin Clinical Conference järjestetään?
Clinical Conferencet järjestetään ajalla 6.–11.10.2018 seuraavissa maissa ja kaupungeissa:

  • 6.10. Tukholma, Ruotsi
  • 7.10. Utrecht, Alankomaat
  • 9.10. Helsinki, Suomi
  • 10.10. Copenhagen, Tanska
  • 11.10. Oslo, Norja

5. Missä Suomen Clinical Conference järjestetään, ja kuinka pääsen tapahtumapaikalle?
Suomen Clinical Conference järjestetään Marina Congress Centerissä, jonka osoite on: Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. 

6. Mihin kellonaikaan Clinical Conference alkaa ja päättyy?
Clinical Conference alkaa klo 9.00 rekisteröitymisellä. Konferenssi päättyy noin klo 17.00. Löydät konferenssiohjelman viimeisimmän version tältä sivulta.

7. Mikä on Specsavers Clinical Conference?
Vuonna 2017 konferensseihin osallistui yli 2 200 ammattilaista yhteensä viidessä maassa. Heistä noin 470 osallistui Suomessa järjestettyyn konferenssiin. Tapahtuma tarjoaakin erinomaisen tilaisuuden laajentaa tietämystäsi sekä verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Huomaathan, että osallistujapaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Jos olet kiinnostunut konferenssista, muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin.

8. Onko ilmoittautuminen maksullista?
Ilmoittautuminen on maksutonta 15.8. saakka. Jos ilmoittaudut tämän päivämäärän jälkeen, sinulta veloitetaan 120 euron ilmoittautumismaksu. Muistathan siis ilmoittautua hyvissä ajoin. Opiskelijat voivat ilmoittautua veloituksetta 17.syyskuuta saakka.

9. Voiko konferenssiin ilmoittautua tiiminä?
Valitettavasti rekisteröityminen tiiminä ei ole mahdollista. Jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava itse.

10. Voinko osallistua vain osaan konferenssista?
Kyllä, voit osallistua vain osaan konferenssista. Huomaathan kuitenkin, että voit tällöin seurata vain kokonaisia esityksiä. Esitystilaan saapuminen tai sieltä poistuminen ei siis ole mahdollista esityksen aikana. Muistathan myös, että jos et osallistu konferenssiin koko päiväksi, olet oikeutettu vain osaan täydennyskoulutuspisteistä.

11. Onko konferenssissa ruoka- ja juomatarjoilua?
Kyllä. Konferenssissa on useita taukoja, mukaan lukien lounastauko. Lounas tarjotaan noutopöydästä.

12. Otatteko huomioon allergioita ja erityisruokavalioita koskevat ateriatoiveet?
Kyllä. Kun olet kirjautunut, voit ilmoittaa erityisruokavaliosi ja allergiasi.

13. Minulle on tullut este, enkä voi osallistua konferenssiin. Onko minun peruttava rekisteröitymiseni?
Kyllä. Huomaathan, että osallistujapaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Jos et pysty osallistumaan konferenssiin, pyydämme sinua ystävällisesti perumaan ilmoittautumisesi, jotta joku toinen saa paikkasi. Voit perua ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen registration.scc@specsavers.com. Lisää aiheeksi Specsavers Clinical Conference – ilmoittautumisen peruminen. Huomaathan, että jos jätät perumisen tekemättä etkä osallistu konferenssiin, sinulta veloitetaan 50 euron maksu.

14. Saanko täydennyskoulutuspisteitä Specsavers Clinical Conferenceen osallistumisesta?
Kyllä. Voit hakea 4 täydennyskoulutuspisteitä Specsavers Clinical Conferenceen osallistumisesta.

15. Saavatko osallistujat mukaansa lahjapussukan?
Tietenkin! Pidämme huolen siitä, että sinun ei tarvitse poistua tapahtumasta tyhjin käsin.

16. Järjestetäänkö tapahtumassa näyttely?
Kyllä. Osallistujat voivat tutustua Specsavers Clinical Conferencen alussa sekä taukojen aikana yritysmessualueeseen, jossa alan toimittajat kertovat sinulle tuotteistaan ja palveluistaan.

17. Voinko sponsoroida Specsavers Clinical Conferencea?
Jos haluaisit varata esittelypisteen yritysmessuillemme tai sponsoroida Specsavers Clinical Conferencea muilla tavoin, ole hyvä ja lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen scc@specsavers.com. Lisää aiheeksi: Specsavers Clinical Conference – Tiedustelu sponsorointimahdollisuudesta.

18. En löydä vastausta kysymykseeni tältä sivulta. Keneen voin ottaa yhteyttä?
Jos et löydä vastausta kysymykseesi tältä sivulta, ole hyvä ja täytä yhteydenottolomakkeemme. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.